КОУЧИНГ

Коучинг 1:1

СМЕНИ ПЕРСПЕКТИВАТА

ОТ ПРОБЛЕМИ КЪМ РЕШЕНИЯ

Повечето хора преминават през живота си, без да имат ясна представа за това кои са те, какво желаят, към какво се стремят и как да служат на света. Когато на човек му липсва ясна посока, той изпитва много трудности и страда, защото не успява да реализира себе си. Той е като кораб без курс, който се носи по течението. Примирява се с посредственото и никога не постига нищо значимо. Добрата новина е, че всеки може да хване руля на живота си още сега и да избере накъде да поеме оттук натам.

 

Коучингът “едно към едно” ще те преведе през персонализиран процес, за да намериш своя истински път и да напредваш уверено по него. По време на сесиите ти и Моузес заедно ще работите над идентифицирането на твоите специфични емоционални и ментални бариери, които ти пречат да изявиш най-доброто от себе си и да вземеш най-доброто от живота. Ще се сдобиеш с нови перспективи и ще отвориш съзнанието си, както никога досега.

КАКВО ТЕ СПИРА

ДА ПОЛУЧИШ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА?

Може би нещо, което не успяваш да простиш. Може би провал, след който не можеш да повярваш в успеха. Може би гняв и огорчение към човек, с когото си убеден, че никога няма да се помириш или да имаш хармонични отношения. Може би отдавна изречена обида, която все още те наранява. Може би негативно чуждо мнение за теб, което неусетно си възприел за свое, без да си даваш сметка за това. Вариантите са неизброими.

 

Открий кое държи истинското удовлетворение и големия успех далеч от теб. Само когато установиш какви в действителност са твоите лични вътрешни блокажи, ще придобиеш яснота защо ти се случва това, което ти се случва. И най-вече – ще получиш възможността съзнателно да го промениш и да пренасочиш живота си в посоката, която желаеш.

В КОИ СФЕРИ ТИ СЛУЖИ ТАЗИ ПРОГРАМА?

Призвание и принос

Намери мисията си. Реализирай истинския си потенциал. Отдай своя принос към обществото и човечеството.

Взаимоотношения

Изгради пълноценни и хармонични отношения с хората около теб. Справи се с конфликтните ситуации.

Бизнес и кариера

Стимулирай растежа на бизнеса. Увеличи продажбите. Постигни всяка поставена цел.

Финанси

Промени нагласите си към парите и покани финансовото благополучие в живота си.

Емоции и здраве

Изправи се пред емоционалните си травми и идентифицирай физически блокажи в тялото си.

Духовност и смисъл

Открий смисъла на своя живот и разшири представите си за духовната му същност.

ИСКАШ ДА НАПРАВИШ РАЗЛИКА В СВЕТА? НЕКА СЕ ЗАЕМЕМ С ТОВА!

Постигни трайни резултати

Скъси разстоянието между мястото, на което си, и мястото, на което искаш да бъдеш. Моузес ще ти предостави нужните инструменти, с помощта на които да се развиваш пълноценно във всяко направление – бизнес, личен живот, връзки и други.

Открий слепите зони

Когато си затворен в своята собствена история, не можеш да забележиш някои ключови детайли, видими само отвън. Тогава не знаеш какво не знаеш. Моузес ще ти помогне да откриеш липсващите части от пъзела.

Промени ограничаващите вярвания

Възможно ли е сам да саботираш себе си? Идентифицирай лимитиращите убеждения, които вредят на щастието и успеха ти. Освободи се от чувството за безпомощност и излез от състоянието на жертва. Превърни мислите си от враг в съюзник.

Разкрий най-висшия си потенциал

Каква е твоята мисия като човешко същество? Как да разпознаеш и развиеш дарбите си? Как да станеш най-добрата версия на своето Аз? Повиши своя творчески, интелектуален и ментален капаците

Виж по-ясно себе си и другите

Моузес ще те стимулира да изследваш поведението си, да си поставяш въпроси и да бъдеш по-честен със себе си. Придобивайки умения да разбираш по-добре защо правиш това, което правиш, ще започнеш да разбираш по-добре и останалите.

Вземай по-умни решения

Спри да базираш решенията си на моментни емоции и да поемаш ненужно големи рискове. Научи как да правиш осъзнати избори, които служат по-добре както на теб, така и на хората около теб.

Подобри взаимоотношенията си

Да очакваш хората да се държат точно като теб, е гаранция за разочарование. Моузес ще ти помогне да разбереш мотивите на другите, да приемеш различията помежду ви и да се научиш да насочваш връзките си в желаната посока.

Поставяй цели и ги постигай

Стани майстор в целеполагането и създай свой индивидуален план за успех. Дръж фокуса си неотклоним и насочвай енергията си към правилните действия. Получи подкрепа и подсили своето лично чувство за отговорност.

Добавяй повече стойност

Със световно признати методи, стратегии, многократно доказали своята ефективност, и креативни идеи ускори развитието на своя бизнес. Направи дейността си по-доходоносна и даваща повече смисъл и по-висока стойност на потребителите.

ПОСВЕТИ СЕ НА СВОЯ ЛИЧЕН РАСТЕЖ

НАПРЕДВАЙ ПОСТОЯННО В ЖЕЛАНАТА ПОСОКА

Тази коучинг програма ще те преведе през доказан ефикасността си процес, персонализиран специално за теб така, че да ти предостави максимално добри резултати. Моузес ще ти окаже необходимата подкрепа и ще ти предостави нужните инструменти, за да се справиш с проблемите, предизвикателствата и трудните ситуации, които саботират твоя успех и понижават цялостното ти удовлетворение от професионалния и личния живот.

УСЪВЪРШЕНСТВАЙ СЕБЕ СИ СТЪПКА ПО СТЪПКА

Сесиите 1:1 се провеждат индивидуално и посредством онлайн платформа за видео разговори. Темите за всяка сесия са съобразени със специфичните желания, нужди и цели на конкретния клиент. По време на сесиите ти и твоят коуч ще изградите автентична връзка на взаимно доверие и уязвимост. Ще се сближите по един необикновен начин, придвижвайки се заедно към избраната от теб цел.

ПОЕМИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДБАТА СИ

За да се постигнат оптимални резултати, е необходимо да подхождаш сериозно към всяка сесия, да се придържаш към препоръките на Моузес и да предприемаш съответните действия. Трансформацията ще се случи само ако участваш активно в нея и си напълно отдаден на процеса. Поемеш ли съзнателна отговорност за своя живот, ще можеш да го издигнеш до изключителни висоти.

ВЛЕЗ В ЗОНАТА НА НЕОБИКНОВЕНОТО​ ИЗБЕРИ МОУЗЕС ЗА СВОЙ КОУЧ

ПРЕНАСТРОЙ СЕ ЗА УСПЕХ

За да промениш нещата, които искаш да промениш, всъщност не се налага да предприемаш драстични действия. Истината е, че съвсем лека пренастройка в твоето отношение и начин на мислене може да направи съществена разлика. Изменяйки ъгъла, под който наблюдаваш света, дори само с 2 градуса, ще придобиеш един съвършено нов ракурс и пред теб ще се разкрият възможности, за които не си и подозирал.

Моузес ще те вдъхновява, мотивира, окуражава, предизвиква и поддържа твоето чувство за отговорност, за да отключиш своя скрит творчески и интелектуален потенциал, да постигнеш повече, отколкото очакваш, и да надскочиш старите представи, които имаш за себе си. С негова помощ ще можеш да сътвориш живота, за който мечтаеш и който заслужаваш.

КАКВО ВКЛЮЧВА КОУЧИНГЪТ ЕДНО КЪМ ЕДНО?

Персонализирани сесии

Моузес ще провежда лично с теб индивидуални коучинг сесии, изрично съобразени с твоите нужди, желания и цели.

Специално отношение

Ще получиш пълното внимание на Моузес, който ще насочи цялата си енергия единствено и само към теб.

Неограничен имейл менторинг

Имаш възможност за допълнителна комуникация с Моузес, опосредствана чрез имейл кореспонденция между сесиите.

Подкрепа от нашия екип

Акаунт мениджър ще ти напомня за предстоящите сесии и ще се грижи никога да не ги забравяш или пропускаш.

Пълна конфиденциалност

Коучинг сесиите са поверителни, така че всичко споделено по това време си остава единствено между теб и Моузес.

Удобен график и превод

За сесиите се изработва график, съобразен с ангажиментите ти. Една сесия трае 60 минути. При нужда подсигуряваме преводач.

ОСТАВАШ НА МЯСТОТО, КЪДЕТО СИ СЕГА, ИЛИ ИЗБИРАШ ДА ПРОДЪЛЖИШ НАПРЕД?

Ако програмата е разпалила любопитството ти, но все още не си сигурен дали си готов да направиш крачка към промяната, ние ти даваме една безценна възможност да откриеш дали коучинг “едно към едно” е за теб. Запази своята безплатна 30-минутна опознавателна сесия с наш специалист и изясни в откровен разговор по какъв начин Моузес може да ти съдейства да постигнеш напредък. 

 

Преди да получиш час за тази сесия, е необходимо да попълниш въпросника, който ще ти бъде изпратен автоматично с натискането на бутона по-долу, за да организираме срещата по най-продуктивния за теб начин. Той съдържа въпроси, които ще ни насочат как да ти бъдем максимално полезни.

 

Можеш да преминеш на следващото ниво още сега. Просто реши дали го искаш достатъчно.

ЗАПИШИ СЕ

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
за Коучинг 1:1
и ние ще се свържем с теб

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото