УМНОЖИ ХУБАВИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА СИ И НАМИРАЙ ПОВОД ЗА РАДОСТ ВСЕКИ ДЕН С
ПОВЕЧЕ БЛАГОДАРНОСТ

Твоят наръчник за привличане на изобилие, щастие и успех

Свали от плещите си товара на упоритите негативни емоции, които те карат да усещаш живота тежък, нечестен и неудовлетворяващ постоянно. Замени разочарованието с признателност и развий нова, устойчива нагласа за добруване. Превърни се в магнит за чудеса.

Тази своеобразна книга-дневник е продължение на първата книга на Моузес “Повече”. Сега тя добавя нови пластове към неговата житейска философия и ще ти помогне да разшириш разбиранията, които имаш за света, по позитивен начин. С нея ще можеш едновременно да учиш и да прилагаш наученото. Упражненията вътре ще ти помогнат да следиш напредъка си през цялото време.

ВИЖ ДОБРОТО В ДНЕШНИЯ ДЕН

Струва ти се трудно да се наслаждаваш пълноценно на живота, защото неприятностите сякаш нямат край, а щастливите моменти не траят дълго? Имаш повече причини да се оплакваш, отколкото да си доволен? Мислиш, че животът е твърде несправедлив? Значи ПОВЕЧЕ БЛАГОДАРНОСТ ще ти е от полза. Време е да излезеш извън сивия шаблон, в който ежедневният негативен фокус те е вкарал.

 

Тази книга, която е едновременно и дневник, обединява няколко ключови идеи, които могат да ти помогнат да погледнеш живота си от нов ъгъл, от висша перспектива. Чрез нея ще узнаеш как да култивираш умението да се чувстваш добре, независимо какво се случва. В ПОВЕЧЕ БЛАГОДАРНОСТ Моузес, като ментален коуч, споделя свои лични преживявания и практически стратегии за това как да се сдобиеш с нагласа за признателност и да започнеш да получаваш повече от нещата, които харесваш.

ПРЕБРОЙ БЛАГОСЛОВИИТЕ СИ

Благодарността е една от най-мощните енергии във Вселената. Тя разкрива наново красотата и стойността на нещата, които с времето сме приели за даденост. Превръща липсите в изобилие. Прогонва тревожните мисли и потушава отрицателните емоции. Помага ни да разпознаем чудесата около нас, които досега са ни изглеждали като нещо твърде обикновено. Благодарността е нежен катализатор за удовлетворение и щастие.

 

Опирайки се на собствения си опит и на ученията на някои видни експерти в сферата на позитивната психология, духовността и личностното развитие, с тази книга-дневник Моузес ще те насочи:

Как да започнеш да оценяваш повече малките радости и да извличаш доброто от трудните ситуации;
Как да поемеш съзнателен контрол над негативните мисли и емоции, които понякога те връхлитат със страшна сила;
Как да превърнеш благодарността не просто в устойчив навик, а в начин на живот.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕШ СРЕД ТЕЗИ СТРАНИЦИ

Нови перспективи и лични преживявания на автора, движещи се по оста на благодарността;

Духовно и практическо значение на благодарността по отношение на успеха и благополучието;

Техники и стратегии, с които да превърнеш благодарността в начин на живот;

Вдъхновение да направиш преоценка и промяна на своя подход в най-важните сфери от живота;

Достатъчно място за писане, на което ще можеш да правиш упражненията и да следиш своя прогрес по време на процеса.

ЗАЩО ЩЕ ТИ ХАРЕСА ТАЗИ КНИГА

Това, което ще прочетеш, ще те накара да се замислиш за живота както никога преди. От книгата ще разбереш как да извличаш сила от моментите, в които си се чувствал слаб. Тя ще те вдъхнови да поспреш за миг и да забележиш магията край теб. Време е да спреш да позволяваш на злободневните проблеми да ти пречат да видиш добротите, които цъфтят в твоята градина. Сега съм тук, за да се справим с плевелите и да започнем да се наслаждаваме на красотата на цветята.

Някои хора ми казват, че в живота им няма нищо, за което да са благодарни. И това щеше да е много тъжно, ако беше вярно. А то не е. Те просто допускат неприятностите да засенчат всичко хубаво, което е налично в този момент, и така то да остане скрито за тях.

 

Тази книга е мястото, към което да погледнеш. Ако я използваш правилно, тя може да се превърне в източник на голямо вдъхновение.

Моузес Налока

ЗА АВТОРА

Предприемчивият дух на Моузес го отвежда до това, той да създаде своя първи бизнес, когато е още само на 23 г. Оттогава насам Моузес е усъвършенствал своите умения в областта на коучинга за върхово представяне и е успял да помогне на редица клиенти да преминат на следващото ниво в своя живот и своя бизнес, подкрепяйки ги в процеса на премахване на техните самосаботиращи вярвания и решаването на належащите проблеми.

 

През 2019 г. той пристига в България, като представител на Тони Робинс и компанията Success Resources, за да развива пазара. По онова време той чупи всички рекорди за продажби в Success Resources в ролята си на водещ консултант за програмата “Бизнес майторство”, използвайки своите коучинг умения за върхово представяне. Днес Моузес се е заел с мисията да обучи 1000 нови коучове и треньори до 2025 г.

 

Работил е отблизо с едни от най-уважаваните хора в бизнеса и областта на личностното развитие, сред които Робърт Кийосаки, Гари Вийнерчук, Тони Робинс и други. Обучавал е лидерите на Philip Morris International, TechoArena, Transpress, iBrokers, FitLine, Oriflame, Entegra, BulMed Consulting, Happy Bar and Grill и UXP, както и златната ни олимпийска шампионка по карате за 2020 г. Ивет Горанова, наред с много други.

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

РАЗВИЙ НАГЛАСА ЗА БЛАГОДАРНОСТ

Започни съзнателно да търсиш доброто и красивото където и да си, каквото и да правиш. Да избираш целенасочено кои преживявания ще захраниш с вниманието си и респективно – какво ще преобладава в живота ти.


Покани чудесата да влязат и при теб!

За поръчки на едро, моля свържете се с нас на support@mosesnalocca.bg

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото