ПРОЧЕТИ ВДЪХНОВЯВАЩАТА ИСТОРИЯ НА МОУЗЕС НАЛОКА В ПЪРВАТА МУ КНИГА "ПОВЕЧЕ"!

Тя е за всеки, който знае, че в живота има много Повече, но е потънал в съмнение дали той самият може да го получи

Потопи се в динамичния свят на житейските преживявания на Моузес и проследи пътя на неговата дълбока вътрешна трансформация. Придружи го в процеса му на израстване, докато той опознава и преоткрива себе си.

След тази книга ще започнеш да гледаш на трудните моменти в живота си по различен начин

След тази книга ще започнеш да гледаш на трудните моменти в живота си по различен начин

Ето че споделям с теб моето лично приключение в този живот – с красивите възходи и горчивите падения. И го споделям напълно откровено, такова, каквото е в действителност, сурово и човешко. Тази книга не е за поредния бизнесмен, който величае успехите си. Тя е за един обикновен човек, който превъзмогва фалшивите представи, които има за себе си, за да се превърне в този, който е роден да бъде – своето неповторимо Аз. Това наричам истинска победа. Надявам се тази книга да те окуражи да повярваш, че ти също можеш да бъдеш победител в живота

Поръчай своето хартиено копие сега и получи заедно с него ЕКСКЛУЗИВЕН БОНУС – програмата “Освободи Се от Ограничаващите Вярвания”. Тази специална оферта е лимитирана, така че ще можеш да се възползваш от нея само от 15 Май до 30 Юни, като поръчаш книгата от нашия уебсайт.

ИЗПОЛЗВАЙ ОПИТА НА МОУЗЕС КАТО СТИМУЛ ДА ПОВЯРВАШ В СЕБЕ СИ И В ПЪТЯ СИ

Ако имаш усещането, че не можеш да продължиш напред,
ако се чувстваш недостатъчно добър,
ако си обезкуражен от големите трудности,

 

“ПОВЕЧЕ” ще ти помогне да разбереше, че не си сам. Книгата е тук, за да поднесе някои напътствия за това как да се справиш с несигурността, неудовлетворението и чувството, че нещо не ти е наред.

 

На тези страници Моузес се разкрива както никога досега. Той споделя с изключителна искреност своите преживявания, за да вдъхнови читателя също да бъде искрен със себе си, да приеме своя път с благодат и се свърже със смелостта да преследва мечтите и желанията си.

Наслади се на една история за пламенно сърце, дързък ум и несломим дух

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕШ СРЕД ТЕЗИ СТРАНИЦИ​

Вълнуващата история на коучинг експерта Моузес Налока, който разкрива невероятни детайли за своя личен и професионален живот

Лични уроци, идеи, съвети и стратегии как да позволиш на потенциала си да се разгърне

Вдъхновение да последваш порива си да вземеш Повече от живота и да не се отказваш от копнежите на сърцето си

ОТЗИВ ОТ ЕКСПЕРТ

Бъди повече, за да дадеш повече. Каква удивителна ценност, спрямо която да живееш! Особено по начина, по който Моузес го прави. Моузес те превежда през поредица от истории от своя живот, в които става ясно как неговият непрестанен стремеж да бъде повече, му помага да бъде в служба на хиляди хора. Той е работил с личности на много високи позиции в тяхната индустрия; помогнал е на олимпийски състезатели да занесат златото у дома; съдействал е на бизнес собственици да увеличат растежа на предприятията си между 10 и 100 пъти; подкрепял е изпълнителни директори в това, да се посветят на целта за по-мащабен успех на компаниите си в този суров корпоративен свят…
Ако вярваш, че искаш да оказваш позитивно влияние в живота на другите, тогава ти препоръчвам да прочетеш “ПОВЕЧЕ”, като практически пример за това какво ще ти е нужно и докъде можеш да стигнеш.

Мартин Шарп,

Международен консултант, коуч, говорител и автор,

многократен носител на награди

ЕЛА НА ОФИЦИАЛНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА "ПОВЕЧЕ"

и вземи своето копие на книгата, подписано от Моузес

ЗА БОНУСА

"ОСВОБОДИ СЕ ОТ ОГРАНИЧАВАЩИТЕ ВЯРВАНИЯ"

Счупи невидимите бариери, които ти пречат да разгърнеш потенциала си

Направи пробив и положи основите на своята житейска трансформация заедно с международния ментален коуч Моузес Налока. Намери вдъхновение за радикална промяна и импулс за действие. Направи първите стъпки към по-осъзнато разбиране кои са онези неподозирани вътрешни блокажи, които те саботират всеки ден.

“Освободи се от ограничаващите вярвания” е своеобразно стартово ниво, подходящо за всички, които тепърва навлизат в света на личностното развитие. Включва едни от най-базовите и ключови концепции за мисловните и поведенчески човешки модели, с които коучинг експертите от цял свят боравят в процеса на вътрешна трансформация. Темите са разпределени в 4 модула и са поднесени на достъпен език, който прави информацията лесна за възприемане и прилагане

Какво ще научиш?

Редовната цена на тази програма е 97 лв., но сега имаш шанса да я получиш безплатно, като бонус към книгата в рамките на обявения период.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА КНИГАТА

Книгата е написана на много разбираем език. Поздравления! Хареса ми много.

- Велислав Кенаров

Прочетох книгата ти и гледам видеата за преработка на ограничаващите вярвания, толкова много осъзнавания имам…

Благодаря ти за откровеността и отдадеността, вярвам, че докосваш много хора по същия начин!

- Златина Станева

Книгата ти ме радва до мен. Чета внимателно! Благодаря!

- Мария-Марчела Колева

ЗАПОЗНАЙ СЕ С АВТОРА

Предприемчивият дух на Моузес го отвежда до това, той да създаде своя първи бизнес, когато е още само на 23 г. Оттогава насам Моузес е усъвършенствал своите умения в областта на коучинга за върхово представяне и е успял да помогне на редица клиенти да преминат на следващото ниво в своя живот и своя бизнес, подкрепяйки ги в процеса на премахване на техните самосаботиращи вярвания и решаването на належащите проблеми.

 

През 2019 г. той пристига в България, като представител на Тони Робинс и компанията Success Resources, за да развива пазара. По онова време той чупи всички рекорди за продажби в Success Resources в ролята си на водещ консултант за програмата “Бизнес майторство”, използвайки своите коучинг умения за върхово представяне. Днес Моузес се е заел с мисията да обучи 1000 нови коучове и треньори до 2025 г.

 

Работил е отблизо с едни от най-уважаваните хора в бизнеса и областта на личностното развитие, сред които Робърт Кийосаки, Гари Вийнерчук, Тони Робинс и други. Обучавал е лидерите на Philip Morris International, TechoArena, Transpress, iBrokers, FitLine, Oriflame, Entegra, BulMed Consulting, Happy Bar and Grill и UXP, както и златната ни олимпийска шампионка по карате за 2020 г. Ивет Горанова, наред с много други.

ГРАБНИ СВОЕТО КОПИЕ

и получи специален подарък – курса
“Освободи се от ограничаващите вярвания”

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ

Поискай ПОВЕЧЕ
и се приготви да го получиш!

Време е да видиш себе си като удивителното човешко същество, което в действителност си, и да събориш ограниченията, които ти пречат да растеш.

За поръчки на едро, моля свържете се с нас на support@mosesnalocca.bg

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото