КУРСОВЕ

Ограничаващи Вярвания

ОСВОБОДИ СЕ ОТ ОГРАНИЧАВАЩИТЕ ВЯРВАНИЯ

Счупи невидимите бариери, които ти пречат да разгърнеш потенциала си

НАПРАВИ ОБРАТ В СВОЯ ЖИВОТ

Направи пробив и положи основите на своята житейска трансформация заедно с международния ментален коуч Моузес Налока. Намери вдъхновение за радикална промяна и импулс за действие. Направи първите стъпки към по-осъзнато разбиране кои са онези неподозирани вътрешни блокажи, които те саботират всеки ден. Запознай се с някои от най-фундаменталните механизми, които предопределят твоите преживявания, и узнай как целенасочената работя с тях може да трансформира живота ти.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА?

“Освободи се от ограничаващите вярвания” е своеобразно стартово ниво, подходящо за всички, които тепърва навлизат в света на личностното развитие. Включва едни от най-базовите и ключови концепции за мисловните и поведенчески човешки модели, с които коучинг експертите от цял свят боравят в процеса на вътрешна трансформация. Темите са разпределени в 4 модула и са поднесени на достъпен език, който прави информацията лесна за възприемане и прилагане. Тази програма представлява запис от първото живо събитие, което Моузес Налока провежда в България, и е представена така, че да извлечеш максимално много ползи от нея.

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ?

КАКВО СЪДЪРЖА ВСЕКИ МОДУЛ?

01

Твоята лична история

Този модул ще те въведе в пространството на вътрешния диалог, който тайничко диктува твоите мисли, чувства и преживявания. Научи каква е връзката между твоята собствена история за живота ти и резултатите, които постигаш. Разбери как можеш да промениш историята и идентичността си така, че те да влязат в синхрон с живота, за който мечтаеш.

02

Ограничаващи вярвания

Запознай се с понятието “ограничаващи вярвания” и научи защо твоите мисли играят много по-голяма роля за резултатите ти, отколкото твоите действия. Идентифицирай кои са убежденията, които неусетно отнемат силата ти, и научи как да се освободиш от тях и да ги замениш с такива, които ти дават сила. Разбери как да инициираш положителна и дълготрайна промяна в живота си.

03

Базови човешки нужди и поведение

Защо хората правят това, което правят? Гмурни се в дебрите на човешкото поведение и фундаменталните нужди, които го ръководят. Разшири своите познания по темата и научи как можеш да задоволяваш нуждите си по най-пълноценния и здравословен начин. Запознай се и с 4-те класа на поведение, за да установиш колко ползотворни за теб са твоите ежедневни избори.

04

Повиши стандартите си

Знаеш ли каква е твоята мисия и твоето житейско призвание? Влез в завихрящата енергия на вътрешната увереност, че в теб има нещо необикновено и специално, от което светът се нуждае. Научи как да се подготвиш да получиш нещата, за които мечтаеш, за да превърнеш настоящата си ситуация в трамплин към едно прекрасно бъдеще.

ЗА КОГО Е?

За всеки, който:

НАДНИКНИ КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ПРОГРАМАТА

Пускане на видеото

“Освободи се от ограничаващите вярвания” ще ти разкрие един нов свят, който досега не е бил достъпен за теб. А тези нови перспективи пред теб ще се разкрият и множество нови прекрасни възможности. Програмата ще те срещне с основни концепции и техники, които в последствие можеш да надграждаш и задълбочаваш с другите програми на Моузес Налока.

ВЗЕМИ ПРОГРАМАТА САМО ЗА

97 лв.

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото