Коучинг

Групов Коучинг

ОПРАВДАНИЯ ИЛИ РЕЗУЛТАТИ

КОЕ МОТИВИРА ТВОИТЕ ИЗБОРИ?

“Не мога да го направя, защото нещо ме спъва” или “Ще го направя, въпреки онова, което опитва да ме спъне” – кое си казваш по-често и докъде те е довело това? Ти си на мястото, на което си, не заради своя късмет, а заради изборите, които си направил до момента. Защото този, който винаги търси извинения, никога не постига нищо значимо. А този, който се стреми към високи постижения, винаги намира начин. Ако се чувстваш заклещен между оправданията и резултатите, е време да направиш нов избор и да предприемеш ново действие.

ИЗЛЕЗ ИЗВЪН ШАБЛОНА,

В КОЙТО СИ ЖИВЯЛ ДОСЕГА

“Комфортната зона” е комфортна само за онези, които не искат да разрешат проблемите си, които се примиряват да живеят в ограничения завинаги, които не мечтаят да постигнат нещо необикновено. Ако ти искаш повече от живота, открий нови начини да го получиш с международния коучинг експерт Моузес Налока. Включи се в 6-седмичния групов коучинг и работи лично с него над своя прогрес. 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА?

Груповият коучинг е комплексна програма, която борави с инструментариума на НЛП и утвърдени коучинг стратегии, помогнали на хора по цял свят да трансформират живота си. Тя ти предоставя възможност да откриеш истинските блокажи, които ти пречат да напредваш, да развиеш нов начин на мислене, който ти служи по-добре, и да съставиш своята формула за успех.

6 СЕСИИ

Програмата включва 6 групови сесии, които се провеждат в рамките на 6 поредни седмици.

х 90 МИНУТИ

Всяка сесия трае по 90 минути и е с различна тематика, като съдържа обучителна част и сегмент за въпроси и отговори.

ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО

Занятията се организират веднъж седмично в един и същи ден и час, които се обявяват предварително.

ОНЛАЙН

Групов коучинг се провежда във Facebook.
ВИП Групов коучинг се провежда чрез Zoom.

ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ЗА ТЕБ?

Програмата ще послужи на всеки, който:

СЛЕДВАЩИЯТ ГРУПОВ КОУЧИНГ ЗАПОЧВА НА 06/10

ОСТАВАТ:

Дни
Часа
Минути
Секунди

Отключи своя скрит потенциал

Каква е твоята мисия? Как да станеш най-добрата версия на своето Аз? Повиши творческия, интелектуалния и менталния си капацитет.

Поеми контрол над живота си

Не се примирявай с по-малко от това, което желаеш и заслужаваш. Управлявай обстоятелствата, вместо да бъдеш тяхна жертва.

Прекрачи вътрешните си ограничения

Замислял ли си се, че може би сам да саботираш себе си? Идентифицирай своите лимитиращи вярвания, които пречат на щастието и успеха ти.

Постигни трайни резултати

Сдобий се не с временни решения, а с умения да извършваш устойчиви промени и да се справяш самостоятелно с различни предизвикателства.

Стани по-отговорен към целите си

Поддържай високо нивото на личната си отговорност, като се мотивираш от амбицията на останалите участници в групата.

Настрой ума си за успех

Потопи се в психологията на успеха. Скъси разстоянието между мястото, на което си, и мястото, на което искаш да бъдеш.

Виж по-ясно себе си и другите

Разбери по-добре кои са нуждите и ценностите, които ръководят поведението ти, и започни да разбираш по-добре и другите хора.

Сдобий се с нови перспективи

Открий “слепите зони в твоята картина”. Разбери какво не знаеш, че не знаеш, с помощта на твоя коуч и останалите участници в обучението.

Намери мотивацията, която ти липсва

Сложи край на оправданията и отлагането. Получи тласъка, който ти е нужен, за да започнеш да действаш сега.

НАПРЕДВАЙ УВЕРЕНО

ВЪВ ВСЯКА КЛЮЧОВА СФЕРА

По време на груповия коучинг ще навлезеш в дебрите на едни от най-фундаменталните аспекти от живота си. Ще работиш над идентифицирането на различни мисли, емоции, убеждения и истории, които те дърпат назад. Ще получиш прозрения, след които вече нищо няма да бъде същото.

ПОЕМИ ОТГОВОРНОСТ

ЗА СЪДБАТА СИ

За да постигнеш оптимални резултати, е нужно да подхождаш сериозно към всяка сесия, да се придържаш към препоръките на Моузес и да предприемаш съответните действия. Трансформацията ще се случи само ако участваш активно в нея и си напълно отдаден на процеса.

КАКВО ОЩЕ ПОЛУЧАВАШ?

Превод

За всяка сесия е подсигурен симултанен превод на български език за онези, които не говорят свободно английски.

Подкрепа от нашия екип

Акаунт мениджър ще ти напомня за предстоящите сесии, за да не ги пропускаш. Той ще ти съдейства да вземеш максимума от програмата.

Достъп до затворена група

Получаваш достъп до частна Facebook група, където можеш да общуваш с останалите участници в програмата.

ПРЕМИНИ НА СЛЕДВАЩОТО НИВО В ЖИВОТА СИ САМО НЯКОЛКО ХОДА ТЕ ДЕЛЯТ ОТ НЕГО

ТЕМИ НА СЕСИИТЕ

Защо хората правят това, което правят?

Чудил ли си се защо хората се държат толкова различно? Защо например един дава живота си за останалите, а друг отнема нечий живот? Всички имаме причини, поради които правим нещата, които правим. В тази сесия Моузес ще те запознае с психологията на 6-те фундаментални човешки нужди, движещи индивида. Залегнали дълбоко в нашата природа, те предопределят поведението ни и съответно – резултатите, които постигаме. Само когато се научим да разпознаваме тези нужди, ще бъдем в състояние да ги удовлетворяваме ефективно.

Срещни се лице в лице със своите собствени лимити

Всеки човек има убеждения, които приема за неоспорима истина, но и които заедно с това го ограничават или му пречат по някакъв начин. През втората седмица на груповото обучение ще имаш шанса да идентифицираш лимитиращите убеждения, заклещени в твоето съзнание, които забавят растежа и напредъка ти в живота.  Какви вярвания е сътворил умът ти? Какви са последиците от тях? Каква е цената, която трябва да платиш, в случай че те се задържат в живота ти? По какъв начин негативните модели ти служат? Приготви се да се гмурнеш в дебрите на съзнанието си, да се изправиш срещу своите лимитиращи убеждения и да създадеш нови, които работят по-добре за теб.

Промени представата за себе си и промени резултатите си

Когато се погледнеш в огледалото, какво виждаш? Ако трябва да се опишеш, какво би казал за себе си? С какви думи би се описал? Как се възприемаш? Отговорите на тези въпроси ще ти разкрият защо животът ти е такъв, какъвто е в момента. Истината е, че човек не би могъл да е по-можещ и по-успешен от представата, която той е създал за собствената си личност. Ето защо е важно да си дадеш сметка кой си ти “в своите очи”. През повечето време човек вярва на неистинни истории за себе си, многократно преповтаряни от ума му, просто защото не иска да се изправи пред човека в огледалото. Затова в третата сесия ти предстои да се запознаеш отблизо с него. Осъзнай как говориш за себе си и на себе си.

Научи как да контролираш мозъка си, вместо той теб

Независимо дали мислиш, че можеш или не можеш, и в двата случая си прав. (Хенри Форд) Мозъкът е най-сложният и най-мощният компютър в света. И като такъв, той може да бъде програмиран. Въпросът е каква програма си инсталирал ти – такава, която работи в твоя полза, или такава, която те саботира? Твоите мисли са ти слуги или господари? За да вземеш най-доброто от живота, е нужно да знаеш как работи мозъкът и да се научиш да го управляваш така, че да ти служи по най-добрия начин. По време на четвъртата сесия ще получиш изключителни знания, които ще променят начина, по който възприемаш света.

Превърни парите от проблем в решение

Стане ли дума за пари, всеки има различни асоциации. Някои ги свързват с болка, страдание и борба, а други – с удоволствие и радост. В тази сесия ще проникнем дълбоко в психологията, която предопределя нашето отношение към парите и резултатите, които постигаме в това направление. Моузес ще те навигира как да привлечеш финансовото благополучие в живота си и да повишиш осезаемо доходите си. Създай живот, в който парите вече няма да предизвикват страх и други негативни чувства у теб.

Открий смисъла на живота си

Случвало ли ти се е да чувстваш, че това, с което се занимаваш в момента, не е правилното нещо за теб? Питал ли си се дали в живота няма нещо повече? В шестата сесия Моузес ще те преведе пред процес, чиято цел е да ти помогне да създадеш един по-съдържателен и удовлетворяващ живот, като идентифицираш каква е твоята истинска мисия. Твоят коуч ще ти предостави нужните инструменти, за да сътвориш едно необикновено житейско изживяване.

МОЖЕШ ДА ОСТАНЕШ ЗАД БАРИЕРИТЕ, С КОИТО СИ СВИКНАЛ, НО АКО СИ ЛЮБОПИТЕН ДА ГИ ПРЕКРАЧИШ И ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО ИМА ОТВЪД...

Спри да плуваш срещу течението и да се съпротивляваш на живота. Започни да му се радваш и да преминаваш през него с лекота!

За да станеш част от нашата програма, освен да си силно мотивиран да се развиваш, е необходимо и да попълниш въпросника, който ще ти бъде изпратен автоматично с натискането на бутона ЗАПИШИ СЕ. Чрез него целим да узнаем повече за теб и да организираме сесиите по най-продуктивния за всички участници начин. Той съдържа въпроси, които ще ни насочат как да бъдем максимално полезни на всеки в групата.

Позволи на своя скрит потенциал да се прояви. Заживей в зоната на необикновеното!

ГРУПОВ КОУЧИНГ
ГРУПА 06/10 - 10/11
САМО ЗА
300 лв.
ВИП ГРУПОВ КОУЧИНГ
ГРУПА 06/10 - 10/11
САМО ЗА
800 лв.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА

Реших да направя най-разумната инвестиция – в себе си. С мотивацията, която получавах от коучинга с Моузес, успях да помогна и на други хора.
Мира Радкова
Моузес е един изключителен професионалист. Разбира същността на проблемите и умее да задава правилните въпроси.
Краси Ангелова
Това е животопроменящо. Започнахме да действаме и спряхме да отлагаме. Най-голямата победа беше да се изправим срещу страховете си.
Румяна и Георги

След цялата ни съвместна работа аз имам невероятен екип с 5-ма израстващи като мен хора.

Мария Дойчева

С години чаках нещо да се промени, но просто не знаех как. А то се случи изведнъж, като отскок.

Валентина Димитрова

Чувствах се много подкрепен. Чувствах се на вълна “по-висока продуктивност”.

Пламен Петков

Още с първата ни среща започнах да се измъквам от потиснатото състояние, в което бях. Сякаш Моузес махна облакът над главата ми.

Теодора Муравеева

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото