КОУЧИНГ

СТАНИ КОУЧ

ПРОМЕНЕТЕ НЕЩО В ТОЗИ СВЯТ!​

Овладейте вашият ум, овладейте вашият език, освободете се от ограничаващите ви вярвания и станете господар на самия себе си.

Искате ли да станете коуч, треньор или говорител?

Искате ли да удвоите вашия доход?

Изморени ли сте да играете на дребно?

Искате ли да станете по-добър лидер за вашето семейство, за вашия бизнес, за вашата общност или страна?

Искате ли да оставите следа след себе си?

Или просто искате да промените възгледите си за живота?

Вие можете да направите това, като се включите да участвате в тази коучинг програма!

Независимо от това дали искате да направите кариера в сферата на коучинга, или вече сте коуч и искате да имате още по-добри клиенти, по-големи възможности и по-голямо въздействие, сертифициращата програмата на Моузес Налока може да помогне да построите мост над пропастта и да преминете от точката, където се намирате сега и достигнете до там, където искате да бъдете като коуч и лидер.

СТАНЕТЕ СЕРТИФИЦИРАН КОУЧ, ГОВОРИТЕЛ, ОБУЧИТЕЛ ИЛИ ЛИДЕР С МОУЗЕС НАЛОКА

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

ЗА КОГО Е ТАЗИ ПРОГРАМА?

Лайф коучове

Говорители

Консултанти

Собственици на малък/голям бизнес

Също така програмата е за:

Никога не е имало по-подходящо време да станете коуч от сегашния момент

Знаете ли, че пазарът за личностно развитие в САЩ се оценява на 11 милиарда долара през 2018 година? Очаква се пазарът да продължи да расте с CAGR (сложносътавен годишен темп на растеж) от 5,6% и да достигне 13,2 милиарда долара до 2022 г. Хората в САЩ, родени след две хилядната година, са готови да харчат по 300 долара месечно за продукти и услуги за личностно развитие.

КАКВО ОБХВАЩА ТАЗИ ПРОГРАМА:

Научете какво е „мисловна карта“ и защо е важно за нас да я разберем. По-добре опознайте мозъка: как той обработва мисли и информация и как се задейства. Поставете основите на вашата коучинг практика.

КОМУНИКАЦИОННИ И КОУЧИНГ УМЕНИЯ

Всеки един ден ние несъзнателно се стремим да отговорим на някои много специфични наши нужди. Разберете какви са те, как влияят на нашите най-дълбоки мотивации и как определят нашите решения и действия. Открийте как правилно да предоставяте информация през целия процес на коучинг и създайте дълбоко изживяване за вашия клиент.

5 НЕВРОЛОГИЧНИ НИВА НА ПРОМЯНА

Овладейте начина, по който давате обратна връзка на който и човек да стои срещу вас. Научете повече за връзката между болката и удоволствието от гледната точка на човешката природа и как тя определя поведението на хората. Станете по-контекстуално интелигентни, като изследвате 5-те неврологични нива на промяна. Запознайте се с някои инструменти за събиране на информация.

ПЕРЦЕПТУАЛНИ ПОЗИЦИИ

Разбирането на позициите за възприятие е ключово, ако искате да общувате ефективно. Научете как да променяте перспективата на виждания на клиента си, за да започнат да добиват виждания извън собствената си субективна история. Осигурете си специфичен набор от инструменти, които могат да доведат до масивна трансформация.

ИНДИРЕКТНИ ЕЗИКОВИ МОДЕЛИ

Научете се по какъв начин да навигирате по най-продуктивния начин в сесията за откриване и по какъв начин да създадете хармония с вашите клиенти. Оборудвайте се с набор от изключително силни въпроси, които можете да използвате във всяка една ситуация. Станете „магьосник“ в начина ви на говорене и начина ви на насочване на хората към промяна посредством хипнотичните езикови модели на NLP Невро-лингвистичното програмиране.

РАЗБИВАНЕ НА ОГРАНИЧАВАЩИТЕ УБЕЖДЕНИЯ

Начинът, по който си представяме света по отношение на заобикалящата ни реалност, всъщност не е самата реалност. Ние не реагираме на реалността, ние реагираме на нашата вътрешна карта на реалността. Начинът, по който представяме нещата, са нашите интерпретации и те може да не са точни. Открийте как да идентифицирате и да решите проблеми с общуването. Станете способни да откривате и разрушавате ограничаващите убеждения.

МОДЕЛИ ЗА ОТКРИВАТЕЛСКА СЕСИЯ И ПОЯСНЕНЯВАНЕ НА СТОЙНОСТТА

Научете се как да: Проектирате вашите коучинг отношения; Съставяте дневен ред за предстоящата среща; Да ги предизвиквате със силни въпроси. Да живеем според нашите ценности е от ключово значение за пълноценния живот – открийте начините по които да идентифицирате най-важното за вашия клиент, за да му помогнете да създаде положителна и трайна промяна.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

01
7 х 3- часови обучителни сесии на живо в рамките на 7 седмици (21 коучинг часа)
Стойност над 18,000 лв.
02

Подкрепа от екипа на Моузес Налока

Безценно
03

Невероятната възможност да станете част от екипа на Моузес Налока

Безценно
04

Ръководство

Стойност 450 лв.

След обучението

04

One 60-minute coaching session per month with Moses for the period of 1 year (12 hours coaching 1:1)​

£15,000 Value
05

Сертификат като член на програмата на Моузес Налока

Безценно
06

Една откривателска сесия с Тотка Спасова, която ще ви насочи как да изградите своя собствен коучинг бизнес, след като завършите програмата.

Стойност над 1000 лв.

ВАШЕТО СЕРТИФИЦИРАНЕ​

Общата стойност на всичко е над 19,450 лв.
САМО СЕГА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ВСИЧКО ТОВА НА СПЕЦИАЛНАТА ЦЕНА ОТ
6500 лв.

ИЛИ

ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ИЛИ ДА РАЗВИЕТЕ ВАША СОБСТВЕНА ТРЕНЬОРСКА ПРАКТИКА?​

Колкото повече отлагате да направите нещо, толкова по-малко вероятно е да го направите изобщо. Затова… защо не запазите безплатна сесия с експерт от екипа ни още сега, за да разберете дали нашите услуги са това, от което се нуждаете? Ще благодарите на себе си по-късно.

Натиснете червения бутон, за да получите своя шанс за успех още днес

ОТКЛИКНЕТЕ НА ВАШЕТО ПО-ВИСОКО ПРИЗВАНИЕ

Изпълнете вашата цел да бъдете в услуга на другите хора. Станете катализатор на дълготрайна и продължителна промяна – помогнете на хората да осъзнаят по-добре техните животи и да разберат колко мощни са те като човешки същества. Осигурете им подкрепата, от която се нуждаят, когато са заседнали на едно място, когато са объркани и обезкуражени. Насочете ги към намирането на тяхната страст, за да започнат да процъфтяват във всяка една сфера.

ВДИГНЕТЕ ВАШИТЕ БИЗНЕС УМЕНИЯ НА ЕДНО ПО-ВИСОКО НИВО

Коучинг уменията могат да подобрят стила ви на преговаряне, да ви помогнат да бъдете по-умни и по-гъвкави в професионалните взаимодействия и да направят бизнес стратегиите ви по-ефективни. Станете експерт в комуникацията и превърнете разговорите в един мощен инструмент за установяване на по-значими и ценни отношения с вашия партньор, клиенти и други важни за вас хора.

ЦЕНИ

Бъдете един от избрана група хора, които да участват в тази специална програма и най-новите технологии за човешко развитие, които са достъпни. Стигайки до края на програмата, вие ще научите как бързо, лесно и изящно да извършвате големи промени в самите себе си и в другите.

Не забравяйте, че има огромни възможности в коучинг индустрията. До 2022 година, се очаква тази индустрия да генерира повече от $13.2 милиарда долара само в Съединените Щати.

Ако сте готови да увеличите своето влияние, въздействие и доходи като коуч, кликнете тук и запазете вашето място. 

СТАНЕТЕ КОУЧ
ГРУПА 05/10 - 16/11
6500 лв.

НАШИТЕ СЕРТИФИЦИРАНИ КОУЧОВЕ

ОПИТВАТЕ СЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ БЪДЕЩЕТО, КОЕТО ИСКАТЕ? АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ СЕГА, ТО КОГА?

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото