“КРЪГЛАТА МАСА”

Мастърмайнд

ВЛЕЗ В НЕОБИКНОВЕНА СРЕДА,

КЪДЕТО УСПЕХЪТ Е НАЧИН НА ЖИВОТ

Не всички разбират големите идеи на предприемачите. Ето защо, когато имаш голяма визия, едни ще те нарекат луд, а други – гений. Въпросът е как те наричат хората, с които общуваш най-често? Подкрепят ли амбицията ти, или те карат да се съмняваш в себе си? Окуражават ли те, или те обезсърчават? Възможно ли е неусетно да си възприел техните ограничения за свои? Истината е, че твоята среда предопределя твоите резултати. За да бъдеш устремен и успяващ, е нужно да се обградиш с личности, които също са такива.

СРЕЩНИ АМБИЦИОЗНИ ХОРА,

С КОИТО МОЖЕТЕ ДА РАСТЕТЕ ЗАЕДНО

Попитай който и да е успешен човек как е покорил върховете, на които гордо стои днес, и той ще ти каже, че не го е направил сам. Зад гърба на едни от най-добрите атлети, бизнес ръководители, артисти и политици в света стоят изключителни ментори, които ги напътстват и им помагат да изявят най-доброто от себе си. Те са заобиколени от хора, които вярват в тях. Намери и ти своето “подкрепление” в лицето на коучинг експерта Моузес Налока и други смели предприемачи, които разбират целите ти и са готови да ти съдействат да ги постигнеш.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА?

ТВОЯТ МАСТЪРМАЙНД КРЪГ, ТВОЕТО СТРАТЕГИЧЕСКО ПРЕДИМСТВО

Мастърмайнд е профилирана менторска група, в която малък брой хора, достигнали сходно ниво на бизнес развитие, се срещат регулярно, като взаимно се подкрепят, мотивират и вдъхновяват да достигнат най-високия си потенциал. Целта на групата е изграждане на сплотено и обединено от сходни амбиции и интереси общество, в което индивидите разчитат на колективния опит и колективната интелигентност.

ЗА КОГО Е ТАЗИ ПРОГРАМА?

12 СЕСИИ ГРУПОВ МЕНТОРИНГ​

Програмата включва 12 90-минутни групови менторски сесии, съобразени с целите, нуждите и бизнесите на участниците, и организирани в предварително обявен общ график.

РАБОТА С МЕЖДУНАРОДЕН КОУЧ

Получавате съвети, напътствия и знания от експерт с дългогодишен опит

ПРЕВОД

There is a Bulgarian translation provided for each session.

ОНЛАЙН

Всички сесии се провеждат онлайн посредством видеоплатформата ZOOM.

3 МЕСЕЦА

Сесиите се състоят всяка седмица в рамките на 3 последователни месеца.

10 ДУШИ

За всяка сесия е подсигурен превод на български език.

ВЛЕЗ В ЗОНАТА НА НЕОБИКНОВЕНОТО ИЗБЕРИ МОУЗЕС ЗА СВОЙ КОУЧ

ВЛЕЗ В ЛИГАТА НА СВРЪХУСПЕШНИТЕ

Колективна интелигентност

Сдобий се с нови практически познания и получи безценни бизнес съвети от специалисти, постигнали високи резултати в своя бранш.

Амбициозна общност

Получи ексклузивен достъп до елитна група от успешни и амбициозни хора. Стани част от едно дейно и напредничаво общество.

Вдъхновение и мотивация

Комуникирай лично с други пламенни предприемачи. Докосни се до уникалните им таланти и обменяй с тях индивидуален опит.

Стойностни интеракции

Разменяй стойностна информация с хора, с които сте близки по цели и стремежи, но различни по отношение на опита и начина на мислене.

Споделен ентусиазъм

Обсъждай идеите си с хора, които познават страстта ти и те разбират. Бъди в среда, където всички са въодушевени да напредват заедно.

Синергично взаимодействие

Колаборирай своята творческа и интелектуална енергия с енергията на други удивителни личности. Черпи идеи от колективната мисъл, практика и въображение.

Потенциални партньорства

Получи възможност да намериш разпалени съмишленици за настоящи и бъдещи проекти. Открий хора, с които гледате в една и съща посока.

Нови възможности

Сдобий се с нови перспективи и креативни решения, докато се срещаш с интересни хора, контактът с които е ценно изживяване.

Колективен опит от над 300 г.

Програмата съчетава опита на едни от най-видните и успешни хора в света, за да ти предложи познания, събирани по-дълго от един човешки живот.

ПОСВЕТИ СЕ НАПЪЛНО НА СВОИТЕ ЦЕЛИ

За да постигнеш оптимални резултати, е нужно да подхождаш сериозно към всяка сесия и да предприемаш съответните действия. Ще реализираш напредък само ако участваш активно във всяка стъпка по пътя и си напълно отдаден на процеса. Посвети се изцяло на своя прогрес, докато подкрепяш прогреса и на останалите.

КАКВО ПОЛУЧАВАШ ОЩЕ?

Подкрепа от нашия екип

Акаунт мениджър ще ти напомня за предстоящите сесии и ще се грижи да не ги пропускаш.

Достъп до Facebook групa

Получаваш достъп до частна Facebook група, където можеш да общуваш с останалите участници в програмата.

Достъп до Viber групa

Получаваш достъп и до частна Viber група, където отново можеш да комуникираш с Мастърмайнд съотборниците си.

КОЛКО ИСКАШ ОТ ЖИВОТА? ПОИСКАЙ ПОВЕЧЕ И ЗАПОЧНИ ДА ПОСТИГАШ ПОВЕЧЕ

Не се задоволявай с посредствени резултати, когато можеш да бъдеш изключителен. Влез в потока на синергичното взаимодействие, колективната амбиция и споделената мотивация. Заобиколи се с хора, които искат същото като теб – феноменален успех във всеки аспект от живота.

Реализирай растежа си в среда, която не познава лимити!

СЛЕДВАЩАТА МАСТЪРМАЙНД ГРУПА ЗАПОЧВА НА 04/12/2023

* За да станеш част от нашата програма, освен да си екстремно мотивиран да се развиваш, е необходимо и да попълниш въпросника, който ще ти бъде изпратен автоматично с натискането на бутона по-долу. Чрез него целим да узнаем повече за теб и да организираме сесиите по най-продуктивния за всички участници начин. Той съдържа въпроси, които ще ни насочат как да бъдем максимално полезни на всеки в групата.

 

ГРАФИК

Груповите сесии се провеждат всеки споменат по-долу понеделник.
04/12/2023
11/12/2023
18/12/2023
08/01/2024
15/01/2024
22/01/2024
29/01/2024
05/02/2024
12/02/2024
19/02/2024
26/02/2024
04/03/2024

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото