БЛАГОДАРИМ ЗА ВДЪХНОВЕНИЕТО, ЗЛАТНА ИВЕТ!

ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ

21-годишната състезателка Ивет Горанова постигна исторически триумф и сбъдна мечтата на България отново да чуе своя химн от Олимпийския връх. Цели 13 години след последния златен медал за родния спорт от най-мащабното международно състезание цялата страна отново има повод за вълнение и гордост. Дебютантката по карате завоюва голямата титла в дисциплината кумите при жените в категория до 55 кг след убедителна победа над своята украинска съперничка. Тя стана първата българка със златно отличие в Токио, при това в първото състезание след включването на дисциплината в Олимпийските игри.

КАРИЕРА БЕЗ ПРЕГРАДИ

Целият екип на Кайзен Груп България поздравява сърдечно младата шампионка за изключителното представяне и ѝ пожелава да запази своя поглед отправен към големите висини в живота. За нас беше чест, привилегия и удоволствие да участваме в подготовката на прекрасната Ивет, като я подкрепим да разгърне своя истински потенциал и да направи онова, което всички останали смятаха за невъзможно. Тя демонстрира, че нищо не може да се опре на този, който работи за успеха си усилено и всеотдайно и вярва в себе си.

Ивет е вдъхновение не само за нас, но и за целия свят. Изпращаме цялата си любов към това слънчево момиче, което докосна всички ни и ни предизвика да искаме повече от себе си и повече от живота.

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото