турне на книгата “Повече”

Среща с Моузес

София
12 ноември 2023 г.

Международният коуч Моузес Налока тръгва на турне в България! Той се връща за кратко у нас, за да представи първата си книга “Повече”, и използва този чудесен момент, да ви предостави повече стойност. Каним ви да споделим заедно това вълнуващо пътешествие в света на личностната трансформация.

 

Срещата с Моузес в София ще се проведе на 12 ноември 2023 г. от 10:00 до 16:30 ч. Подробности за локацията очаквайте скоро. Програмата ще бъде разделена в 2 сегмента. В зависимост от билета, който изберете, ще получите достъп до първия от тях или до двата.

Пускане на видеото

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Премиера на книгата

от 10:00 до 14:00 ч.

Прекарайте 4 часа заедно с Моузес, който ще разкаже любопитни подробности около своята дебютна книга и ще сподели интересни преживявания от своя опит. В края на събитието ще имате възможност да се запознаете лично с него и да се снимате.

Последвано от:
(за закупилите ВИП билети)

ВИП късен обяд с Моузес

от 14:30 до 16:30 ч.

По време на това специално събиране в тесен кръг ще можете да поговорите с Моузес на всяка тема, която ви вълнува, докато се наслаждавате на великолепната кухня и луксозната атмосфера в ресторант Captain Cook в хотел Маринела.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Какво ни пречи да постигнем резултатите, които желаем?

Как да превърнем трудностите в нещо, което да ни мотивира вместо да ни обезкуражава?

Как да имаме достатъчно самоувереност и да се отличаваме от конкуренцията?

Какви инструменти да използваме, за да се сдобием със свръхрезултати?

ДО СЪБИТИЕТО ОСТАВАТ:

Дни
Часа
Минути
Секунди

Гост Лектор Йордана Димитрова

Йордана Димитрова е Експерт по Личен Имидж и Бранд и създател на Академия “Великолепната Жена”. Тя е специалист по етикет, елегантност и емоционална интелигентност. Нейната емблематична програма “Код ВЕЛИКОЛЕПНА” вдъхновява жените да превърнат успеха, елегантността и удовлетворението – в навик

ПОВЕЧЕ пари с Личен бранд


“8 стъпки за изграждане на успешен Личен бранд!”

 

Най-приятното следствие от развиването и утвърждаването на Личен Бранд е, че дава възможност за около 30 % по-висока заплата, цена на предоставяната услуга.

 

Всички ползваме счетоводители, зъболекари, фризьори…. и за тези, които имат силно изграден Личен Бранд сме готови да платим повече, нали?

Йордана Димитрова
Експерт Личен имидж и бранд

БИЛЕТИ

Вижте какво получавате с всеки билет, за да решите кой е подходящ за вас:

Гледай Онлайн

50 лв.

ВИП Билет

с включен куверт

400 лв.

Стандартен Билет

100 лв.

Местата са ограничени, така че запазете по-скоро своя билет. За запитване за купуване на билети за по-големи групи, можете да се свържете с нашия екип: +359 87 7099799

С Всеки Билет Получавате Копие на Книгата "Повече" с Автограф от Моузес

КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРИМИЕРАТА?

Planet Schwarz Tech Theater

65 парко места

КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВИП ОБЯДЪТ?

Ресторант Captian Cook

ГАЛЕРИЯ

Ето няколко от най-запомнящите се моменти от официалната премиера на книгата “Повече” в София, която се състоя на 18.06.23 г.

ОСТАНИ ВДЪХНОВЕН ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Абонирай се, за да получаваш редовно вдъхновяващо съдържание, което ще те поддържа устремен и ентусиазиран. Започни отново да очакваш имейлите с нетърпение.

Към началото